Om å lytte til magefølelsen…

Foto: Shutterstock.com

En mamma har delt sin «søvnreise» med sin lille:

En liten historie om legging…😴👶🏻🙏

Nå begynner jeg klokken 18.30 å spørre om V. er klar for senga, hun tar så hånda mi og går mot pappaen sin for å gi han kyss eller kos, for så å leie meg på rommet hennes.
Da sitter vi i stolen mens jeg ammer, når jeg er tom så får hun smokken sin og jeg legger henne i hennes seng. Etter noen få minutter med stryking på ryggen så vinker hun meg ut av soverommet sitt og jeg sier god natt (elsker deg osv).
Noen ganger så angrer hun og roper meg inn igjen for hun var ikke helt klar for at jeg skulle gå men da går jeg bare inn og bysser litt på henne for så å bli vinket ut igjen.
Så sover hun! AV. SEG. SELV!!!

Sånn har det ikke alltid vært! Laaaangt ifra! Noen ganger har leggingen innebært byssing og gråting i TIMESVIS! (Av oss begge😭)

Men jeg skriver det her til den eldre garden som har ristet på hodet av at jeg samsov med baby til hun var 8 måneder!

Til de som lo av meg fordi jeg ble på rommet hennes til hun sovnet fremfor å bruke «skrikekuren» som funka «fint» for dem!

Til alle som mente at jeg var hønemor siden jeg bysset på ungen og syntes at jeg var tullete som brukte «opp/ned-metoden»!

JADA! Jeg har holdt på i 13 måneder, men det har vært MÅNEDER! Ikke til hun ble konfirmant!

Og jeg vet at dette er bare en periode som kommer mest sannsynlig til å gå over til noe annet- som alt annet, MEN jeg har i hvertfall lyttet til MIN unge og MITT mammahjertet!

Og det er det som teller og det merkes nå❤️

Så dere der ute, hvis det er noen som fortsatt leser dette laaaange innlegget;
Dette er absolutt ikke no fasit! Alle unger er forskjellige og alle foreldre er forskjellige, men det er nettopp derfor vi skal lytte til våres barn og våres mammahjerter❤️

(Skulle ønske noen gav meg dette rådet fremfor alt annet som bare kom i veien!)

Du kan lese mer her:

Lilleminis trygg-metode

Overgang fra samsoving til egen seng